23 aprill 2018

"Peremehe kaotanud Alfa otsib kodu!"

Taas juhtus nii, et ühe peremehe elutee sai otsa varem kui tema koera oma. Nüüd ta siis elabki ihuüksinda seal koduhoovil, mis asub Ida-Viru, Toila valla, Voka külakeses. Nälgas ta õnneks pole, sest üks külamemm on koera toitmise enda peale võtnud. Päris omale ta Alfat aga võtta ei saa, sest endalgi aastaid üksjagu turjal. Murekiri ise oli järgmine:


"3-4 aastane koerapreili Alfa peremees on surnud. Alfa on jäetud täiesti üksinda oma koduhoovi. Mõned kohalikud, kes tundsid Alfa peremeest, käivad teda aeg ajalt külastamas ja toitmas, kuid ka need oma vanuse tõttu ei saa pakkuda Alfale kodu ja õigeid elutingimusi. 

Alfa soovib väga leida omale õiget inimest ja kodu! Iseloomult on Alfa väga uudishimulik ning soovib inimesega suhelda, kuid võõrastega on veidi arglik. Täna käisin teda külastamas ühe tuttava palvel, kellelt saingi teda Alfa kurvast loost. Ta hoidis minust veidi eemal, kuid maiuse võttis käest hea meelega.

Uued majaomanikud ei salli koeri ning nende plaanides on koerast igal juhul lahti saada! Kuidas ja millal täpselt, ei osanud mulle keegi vastata. Maja uued omanikud plaanivad lammutada vana maja ja ehitada selle kohale täiesti uus, kus ei ole kahjuks Alfal kohta!

Palun aidake!"


Neil inimestel, kes soovivad Alfale kodu pakkuda, palun võtta ühendust otse Irinaga - 5290575, irina.hein@hotmail.com