04 aprill 2018

OMANIK LEITUD! "Mustvee rahvas! Kelle imearmas poolpime vanurkoer plehku pani?"

Raplamaa memme ja koertekarjaga läheb veel pikalt, sest ega ta oma loomadest ju vabatahtlikult loobuda taha. Nüüd tulebki siis keelitada ja meelitada. Olen sellest teile ühe loo võlgu ja üritan sel nädalal ettekandega ikka valmis saada.

Minu rõõmuks tuli ka krantsidele päris palju hoiu- ja päriskodu pakkumisi, aga esialgne plaan, et võtame laksust 10-20 kutsat ja jagame laiali, ei läinud läbi.

Aga ega väiksed koerad ilmast kadunud ole ja eile jäi üks tilluke vanur silma Mustvee kandis. Loomakaitse Liidu Jõgevamaa piirkonnajuht Katrin Loss püüab täna omaniku välja selgitada, aga kui see ei õnnestu, siis hakkame imearmsale tegelasele väärikat kodu otsima, kus ta saaks rahumeelu oma vanaduspäevi veeta.

Eriti äge oleks muidugi kui seda nüüd pärisomanik lugema satuks ja oma minema jalutanud ränduri üles leiaks. Ilmselt lõid kevadised lõhnad koerakese meeled sassi ja ta järgnes instinktidele. Aga vat nüüd vedasid silmad alt ja tagasi ei näe enam minna. Ei midagi erilist ja ennegi taolisi asju juhtunud küll ja küll.


Täpsem info: katrin.loss@loomakaitse.eu, 55 574 563