22 detsember 2017

"Tule veretule kitsejahile!"

Pimedus, depressioon ja meeleheide on sind viinud viimase piirini! Jõulukingid nõudsid kõik säästud, töö on nõme ja elukaaslasega klapp puudub! Sa tahad surra!

Loomakaitse liit pakub sulle seda võimalust ja tule "veretule kitsejahile". Probleem on kestnud juba aastaid, aga pärast meie sekkumist on lahendus kohe-kohe saabumas.


Transport on tellitud ja see toimetab näguripäevi tundma pidanud sarvekandjad Läänemaale, Ranna Rantšosse Ande Baikov'i hoole alla, kes neid teps mitte lihaks ei tee.

Kogu segadusest sünnib palju head ja kui kõik läheb plaanide kohaselt, siis "Ülemiste Pilpaküla" kitsed panevad alguse ka Eesti esimesele farmiloomade varjupaigale. Loomakaitse liit on seesugusele varjukale oma õnnistuse andnud ning aitame igati kaasa, et see teoks saaks.

Väikseks mäsuks võib õhtul minna, sest kitsekarjus Borja ei taha oma loomadest teps mitte vabatahtlikult loobuda. Väidetavalt omab mees ka relvaluba ja sestap palusime kogu operatsiooni ka politsei julgestama. Nood saatsid meid pikalt, aga vähemalt Harjumaa veterinaarkeskuse rahvas on kohal. 

Eks näis kuidas läheb ja palun juba ette vabandust, kui mõni suitsiidsete kalduvustega kodanik kuuli pähe või kitsekarja poolt laiaks trambitud ei saa ...

Eelkõige vajame natuke juurde ehk meesjõudu, sest ega need kitsedki taha ju massinasse minna ning neid tuleb üle kraavi tarida. Samas võivad nad ka plehku panna ning siis tuleks neid mööda välja taga ajada. Eesmärk on selge - ära tuleb toimetada võimalikult palju loomi. Ühtekokku peaks neid olema üle kahekümne viie .

Nii, et tegijad hüpaku aga punti ning kirujad soojendagu omi näppe, et hiljem klaviatuurile valu anda ja veebis targutada kuidas nad kõik paremini oleksid korraldanud. Nagunii läheb midagi tuksi, aga me vähemalt üritame ... 
Täpsem informatsioon 53 230 230