18 november 2017

"Ma ei saa eales mehele, kui mind sinu naiseks peetakse!"


Mu kaunil liignaisel on hiiglama suur mure juba viimased kolm kuud hingel:

"Ma ei saa eales mehele, kui mind sinu naiseks peetakse!"


Imelik-imelik, miks nad küll nii arvavad, sest põhjust me ju "ABSOLUUTSELT" ei anna.

"Heiks, mine ise lastevanemate koosolekule, sest olen linnas ja ei saa. Robin on nagunii sinu laps ju ka!", palus ta mõnda aega tagasi.


"Oki-toki, ma käin ära."


Koosolekule ma jõudsin, aga tarka nägu ma teha teps mitte ei saanud, sest "aasta ema" ajas päevad sassi ja seesamune lastevanemate tutvumisõhtu oli hoopis kolmapäeval. Pole hullu, küll ma jõulupeol issit etendan ja ABSOLUUTSELT laest võetud kuulujuttudeks põhjust annan.

Tänapäeva märksõna on jagamine ehk peenemas keeles "sheerimine" ja kui sa inimesest ikka hoolid, siis vähemalt üritad talle anda kõik, mida iganes ta soovib. Eks ole, tundub aus ja loogiline. Nojah ja nüüd tahab Pirru ühtäkki mehele minna ning minu asi on see tagada. ABSOLUUTSELT loogiline jutt ja mõttekäik.


Ma pole sellest naiste "korraks tanu alla saamise" mõttest eriti kunagi aru saanud, sest Lääne kultuuriruumis on tavaks juba algusest saati keskendunda rohkem lahkuminemisele, kui kokkujäämisele. Milleks see jama siis, kui nagu nii mõne aja pärast laiali minnakse, aga kui mu Piretike tahab mehele, siis seda peab ta ka saama.

Sestap mehed! Võtke keegi Piret ära ja las saab õnnelikuks! Kasvõi korraks. Saab selle mure vähemalt kaelast ära, aga sellega peab peig arvestama, et mina jään ikka ka teie juurde edasi elama. Minu jaoks muutub ainult Pirru staatus ja liignaisest saab vaegnaine. ABSOLUUTSELT loogiline!

Vat nii need kuulujutud ABSOLUUTSELT tühja koha pealt tekivadki. Kas siis "niisama" ei võigi koos elada ning lihtsalt niisama ühiselt ilma igasugu tagamõtteta eluraskusi jagada? On ju ABSOLUUTSELT õigustatud küsimus.

Tänapäeval peab ilmtingimata ära mainima, kes foto ja meigi tegi ning kuskohast kehakatted pärit on. Olgu siis mainitud, et kaksikõdede Pireti ja Pille 72 sünnipäeva varjus toimunud meie salajase kihluspeo pildid klõpsis Kaija. 

Samuti oli Kaija see, kes niigi ilusatele sünnipäevalastele pahtlilabidaga krohvi näkku laiali laotas ja nende juuksed mingi tulise asjaga kärssama ajas. Kleitide päritolu ma ei tea, aga vähemalt mo džemper on mäletamist mööda Kaubamajast, 2 numbrit suuremad bokserid Stockmannist, üks sokk Säästumarketist ja teine Selverist pärit.

Ega tegelikult midagi hullu ka juhtu, kui Piret tänu minule mehele ei saa. Eelmisel aastal ei jõudnud ta näiteks tänu minule lennukile ja midagi halba ei juhtunud. Natuke mossitas, aga see läks üle. Tänu minule on tal veel palju-palju asju luhtunud, aga ikka elab ja särab. Teen siiski pererahu viimase katse:

"OMG, KIIRE-KIIRE - Pirru otsib kodu!!! 

"Kose vallas külmal sügisööl südametult hüljatud malbe kiisuke leiti heade inimeste poolt ja toimetati koheselt kliinikusse. 

Õnneks peale nälgimise ja alajahtumise mingit muud ohtlikku terviseriket ei tuvastatud. Ometigi on selge, et teda on rämedalt väärkoheldud mõne naisterahva poolt, sest teiste emaste peale ta sisiseb ja kirub neid täiega taga. Küllap hoiab just seetõttu ka rohkem meeste ligi.

Emane, steriliseerimata, karvkate vaheldub vastavalt aastaajale ja meeleolule. Ära anda heasse armastavasse perre, eelistame 30-35 aasta vanust ja vähemalt 195 sentimeetri pikkust nägusat isendit. Lisainformatsioon heiki@loomakaitse.eu"

Soh, nüüd on see tehtud ja püüdku tulevikus veel viriseda, et ma olen hoolimatu! Palju õnne siis mu kallile tulevasele ekskaasale ja tema õele tänasel päeval! Või peaks hoopis hõiskama "Hõissa pulmad!" Ei tea, segane värk!

"ABSOLUUTSELT mitte, kui midagi ei saanud aru, mida see Valner nüüd kirjutas!", sügavad lugejad kukalt. 

Tsiteerides klassikuid, siis alati ei peagi kõigest aru saama, aga teil on veel hästi, sest mina elan seda elu ja ei saa samuti ABSOLUUTSELT sotti, mis toimub. Jääge terveks ja mingu teil hästi!