10 september 2017

"Karu visati vastu seina laiaks!"

"Tohoh tonti! Pidi see ikka vägilane olema, kes karu suutis vastu seina vigaseks visata!", arvate kindlasti pealkirja lugedes.

"Mnjah, vigastused olid tõesti suured. Haigusloost selgub, et pärast seinale viskamist hakkas Karu raskelt hingama ehk peenemas keeles auskultatsioonil hingamisel raginad. Veel tuvastasid arstid suus väikese ja ninast korraliku verejooksu. Röntgenpilt näitas ka kopsu verejooksu."

Vägilasega siiski tegu polnud ja sedapuhku jäi ühele Lasnamäel elavale jobule ette märtsikuus ilmavalgust näinud kiisuke. Ma ei tea kas ürgisane vihastas oma naise või kassi peale, aga ühtäkki tõusnud mees voodist ja virutanud Karu-nimelise kiisukese täie jõuga vastu seina. Mine persse sa va kangelane ja kõva sell!

Naine toimetas vigastatud kassi kiiresti arstile. Loomakaitse Liit teeb mõistagi jõhkardi kohta politseile avalduse kriminaalasja algatamiseks, aga see ei pruugi kuskile viia. 

Mäletate lugu ühest õnnetust hiirekuningast, kes murtud luudega loomaarsti juurde toimetati? Siis väitis härra, et peksis kassipoega ENESEKAITSEKS ja prokuratuuri jaoks oli see usutav küll! Palju õnne prokurör! Sa omandasid väärt hariduse ja kodumaa võib uhke olla!

Eks näis kuidas nüüd läheb, aga põhimõtteliselt ei pruugi pollarid menetlust üldse alustada, sest Karu pole meie kass ja seega pole loomakaitseorganisatsioonil ka vähimatki kaebeõigust! Pagan, see eesti õigusruum on ikka imelik küll!