11 mai 2017

“Kas Lootusel on lootust? Noor kiisu vajab abi!”

Kassid ronivad ja turnivad ringi ning see pole kellegile mingi uudis. Ka Lootuse nimeline ühe aastane kiisu pääses omapäi maailma avastama. Paraku tema kaitseingel tegi parasjagu lõunauinakut ja nii ta sealt kolmandamalt korruselt hirmsa pauguga alla sadaski.

"Kassid kukuvad alati käppadele", teavad inimesed rääkida. Tõsi ja tihti just nii läheb kuid hulganiselt on teada ka selliseid juhtumeid kui see neil ei õnnestu. Ka Lootusel läks õhus õige asendi sättimine veidi nihu ja tulemus oligi käes – rebenenud põrn ja muud põrutusest tingitud hädad pealekauba. Ka vaese looma põis lausa plahvatas ning kogu mürgine jama paiskus mööda organismust laiali.
Täna ta elu vast enam ohus pole. Ma siiralt loodan. Momendil on ta veel Loomade Kiirabikliiniku rahva hoole all, aga põhimõtteliselt võiks ta juba homsest saada kodusele ravile. Kuid nüüd tulevad mängu mõned aga …..

Lootuse omanikud on verinoored toredad inimesed, kes oma kiisut väga armastavad. Nad käivad paar korda päevas oma hoolelalust lohutamas ja tema käppa hoidmas. Paraku ligi tonnine arve lööb neil hinge kinni ja see käib ikka väga üle jõu. Ise said nad kokku ligi 400 eurtsi ja käisid isegi laenu nurumas, aga kassi raviarvete tasumiseks seda teps mitte ei antud. Ka paljud kassidega tegelevad ja teised nn “loomaorganisatsioonid” tõstsid käed ja ütlesid, et pole võimalik aidata.

Lora puha ja alati on võimalik aidata. Asi on kinni ikka tahtmises ja enne üritamist alla anda, on ikka täielik nõmedus! Eks ole? Sestap ma üritangi nüüd, et teistega mitte samale tasemele langeda.

Eesti ühiskond “toodab” nii palju kasse, et neile kõigile kodu leida on absoluutselt “võimatu mission.” Lootusel on aga armastav kodu olemas ja nähes seda pühendumust ning suurt muret oma kiisukese pärast, mida noored on üles näidanud, otsustas Eestimaa Loomakaitse Liit raha kogumisel abiks olla.

Kas “LOOTUSEL” on LOOTUST homme koju saada? Ma väga LOODAN, et on, sest ega head inimesed ja see va “krabisev” pole maamunalt otsa saanud.

Annetusi ootame järgmistele arvelduskontodele:

Eestimaa Loomakaitse Liit
EE742200221052074915 (Swedbank)
EE441010220252652225 (SEB)
Selgitus: „Lootuse ravikulud“


Lootuse nimelise kiisu ravi saad toetada ka helistades loomakaitse liidu annetustelefonidele:

9000 777 (5.-)
9000 888 (10.-)


Helistada saab TELIA ja ELISA võrkudest. Tervitustekst tuleb kindlasti lõpuni kuulata, sest muidu annetust ei toimu.

Hea uudis on see, et juba lähitulevikus saavad annetusi telefoni teel teha ka TELE2 kunded. Läbirääkimised on ühelpool ja täna viskan oma allkirja ka lepingule alla.

„Jagatud mure on pool muret ja jagatud rõõm on topeltrõõm!“, ütleb meie vanasõna. Kas see ka tõele vastab? Kohe varsti saame teada! Mina tänan!