24 mai 2017

"Jäin vahele ja palun kõigilt pettuse pärast andeks!"

Haldor Mölder: "Inimesed, lõpetage emotsioonidega mõtlemine. Koera lohistamine perroonil oli ilmselge filmitrikk - 60-ne kilone naisterahvas lohistab l õ d v a rihmaga 65. kilost looma...!!!

Oma ohvriks valisid filmitegijad inimese, kes ei suuda ennast kaitsta ega esitatud süüdistusi ümber lükata, ja kellele ei tulda ka appi. Resišööril oli vaja klippi, mis hästi müüks nii meil kui mujal, ja see eesmärk on täidetud.

Tähed on tõusnud, kangelased kinnistatud rahva südamesse ..."

Heiki Valner: "Haldoril on õigus ja tegelikult loomakaitse liit maksis Steven Spielbergile, kes tuli Ameerikast ja filmis seebiooperi üles.

Et asjal oleks kodumaine maikman juures, siis maksin ka Katrin Lust'ile ja loos esineb tegelikult tema vanamemmeks maskeeritud õde. Mida ma jälle valetan ja tegelikult polnud ka Lust Lust vaid teda etendas noor andekas Läti näitleja, Laima Vaikule tütretütar Elsa.

Ka politseinikud olid tegelikult Lehtse rahvamaja näitetrupi liikmed traktorist Volli ja laudamees Aksel. Nüüd mul on silmad häbi täis ja ei teagi kuidas edasi elada, et see pettus välja tuli.

"Katrin, lapsed jt naised nutsid ju päris pisaratega!?"

Olge nüüd ohmud ja kinutrikk puha - ma määrisin pool tundi neile sibulaid mööda nägu laiali ja Steven filmis kõik üles.

Aga vaalasuurune koer? Napakad, selle hulkuva ja kinni püütud peni peksin oma käega algul läbi, et õnnetu oleks ja siis pumpasin ta bensujaamas täis, 7,2 atti läks sisse! Lihtne!

Ja nii oligi, Aamen! Andke mulle andeks!"

FOTO: Facebook