28 aprill 2017

"Muugal ründasid kaks koera inimest! Peremehel oli ükskõik!"

Lollidest ja vastustustundetustest koeraomanikest oleme vast kõik kuulnud. Üks taoline elab väidetavalt Muugal ja härral on jummalast savi, mida ta penid teevad. Ma ei hakka siin paanikat tekitama, sest ise ma kõrval polnud ja ka asjaosalistega pole rääkinud.

Eile koerte rünnaku ohvriks langenud naisterahva üleskutset võin ma aga südamarerahuga jagada. Nii siis muugakad! Olge ettevaatlikud, sest just teie kandis elab üks süüdimatu idioot- koeraomanik, kelle penid näikse lõbustavat endid inimeste puremisega.


"ETTEVAATUST!

Õunapuu, Pirnipuu ja Tihaseheina tänaval jalutatakse lihahimulisi hundikoeri!

See kallaletung leidis aset 27.aprilli hommikul kolmveerand kūmme Õunapuu puiesteel. Koerad rebisid omanikku kui jahukotti - mu jalg nüüd suure tüki lihata, mees veel sõimab ja jalutab rahulikult edasi ning keerab Pirnipuusse.

Istun keset teed jalg vereloigus ja helistan kiirabisse. Sellised lood siis. Muuga rahvas, olge valvel!"

Olgu mainitud, et ründavad loomad (ka inimesed), kes teise inimese elu ja tervise ohtu seavad, võib pikema jututa kohapeal maha lasta. Küllap seda tuleb siis ka teha, sest pole ju normaalne, et sa terve nahaga koduni ei jõua või pead kõikse aeg hirmuga selja taha passima. 


Proua tegi oma jalast la pildi. Väk ja asi oli ikka hull ja kindlasti ka väga valus. Loomad jäävad alati süüdi, kuigi enamusel juhtudel on siiski otsene süüdlane loll peremees. Kuigi ta on selle igati ära teeninud, siis talle ma ei soovita siiski kuuli pähe kihutada! Tappa ei saa ka anda, sest penid asuvad kaitsma. Hiljem ka pollarid! Ma ei teagi mida teha? Helistage ikkagi politseisse kui jamaks läheb! Seda saate muidugi siis teha kui kiskjad teid ellu jätavad.

Minu kaastunne selle kandi rahvale - naabreid ei saa valida ja on ikka keeruline küll kui su kõrvale mingi sileaju elama satub. Asi on veel kordades hullum kui tal satuvad ka tigedaks treenitud koerad olema! Püüdke ellu jääda!