09 mai 2016

"Päev täis loomadega rapsimist, ammu pole sellist tampi peal olnud!"


Täna oli täiesti hullumeelne päev! No ikka korralik "loomapäev", kui nii võib öelda. Õhtu pole aga veel kaugeltki käes. Hommik oli igatahes sitt:
DSC_00207.51 - tuli justiitsministeeriumi vastus, milles sisuliselt saadeti meid pikalt ja seadusi muutma ei hakata - kõik on hästi, tigedaks ajavad.
9.30 - Harkus kiusas kass pääsukest, arstini ei jõudnud, suri autos.
10.00 - Motokassi protseduurid kliinikus - paraneb hästi.
10.30 - Andres helistab, et Viimsi kandis, ämma juures on rästikud maja all, mets võeti maha ja nüüd kolivad majade poole. Ei ole aega passida kuni nad välja maja alt ilmuvad, jätan minemata.


11.30 - kass hoiukodusse tagasi, hoiavad kuni 20-ni, siis uuesti arstile, siva tagasi kure juurde.
11.00 - Viljandimaa kurge ei saa päästa, eutanaasia, sitt lugu, tuleb maha matta.
11.20 - tuleb meelde, et kell 11 pidin kohtumisel olema! Jama, tahtsin seda inimest näha küll!
12.00 - üks meediaettevõte tahtis, et ma loo teeksin. Helistavad tagasi, boss öelnud: "Valner käigu persse, teda me ei avalda. Parem kui ta üldse enam loomadest ei kirjutaks!"
12.05 - Kullakallis U.S  keri ise perse! Keda ma aitan või kellest kirjutan, pole sinu asi! Lisaks ma pole palunudki, et Sa mind avaldaksid - asi oli ikka vastupidi!
13.20 - kõne Rakverest, kasse tulistatakse, lubasid pildid saata.
14.00 - keskonnasaatesse homme intekas vaja anda - teemaks linnud ründavad, muidugi annan.
14.30 - kurg maetud.
14.45 - kirjutan kureloo blogisse, kuradi kurb on.
15.00 - Pärnumaal tassis keegi idioot metsast loomapojad koju, ei tea kellega tegu. Pärnusse sõitma ei hakka, Keity läks ise.
16.00 - Veskimöldres rästik toas, hoopis nastik oli, viisin rabasse.
17.00 - Paliveres maja ees oravapoeg, majarahvas päästis kasside käest, küsivad mida süüa anda. Õpetasin, palusin proovida pesasse tagasi panna. Õnnestus ja ema võttis esialgu omaks. Yesss!
17.50 Õhtuleht tahab loomauudiseid - aga palun, võtku kõik!                                                                                                                 18.08 - Filtreeritud kirjade kaustas on 18 kirja. Issand kui piinlik, aga ma ei oska sealt ju vaadata, hakkan vastama.

DSC_0030
Huvitav, mis nüüd veel tuleb või võib lipsu lõdvaks lasta? Kogu me praegune punt ja paljud inimesed veelgi teeksid seda lausa põhitööna, kui selle eest vaid palka saaks. Paraku tapmine toob rohkem sisse kui päästmine ja selle jaoks raha ei leita. Aga mulle meeldib, maailma parim töö, kui need loomad vaid nii tihti ää ei kooleks. Palka võiks mõistagi ka selle eest saada.
Muide ma olingi noorest peast veendunud, et minust saab metsa- või loodusevaht. Nüüd vahin aga siis linna vahel loomi, asi seegi, peaasi et vahin!