17 aprill 2016

"Rindade triikimine? Miks ka mitte!"

"Inimesed käivad rahaga ikka lohakalt ringi", mõtlen endamisi ja pistan naabri juurest kapi pealt leitud sajase ilma igasuguse süümepiinata taskusse. "Olgu tulevikus hoolikam, sest raha ei haise!"

Ja raha tõesti ei haise! On ju üldteada, et siia päriseks elama saabuvad inimesed võtavad lisaks sugulastele kaasa ka omad tavad. See on igati tore ja seega on vaid aja küsimus millal ka meil muutub kliitorite eemaldamine ja rindade lamedaks triikimine kultuuri pärisosaks. Kuigi erinevus rikastab igat kultuuriruumi ja sellest peaks lausjuhmidki aru saama, siis paljud eestimaalased kirtsutasid millegipärast kulmu. Tuleb kohe öelda, et ainult madalalaubalised sileajud võivad voolejoonelise naisekeha eeliseid ignoreerida! Poliitikute hinnangul saavad "pesulaua"-effektist ka meie naised ise reeglina juba aru ja rinnakad tahavad olla vaid mõned eriti edevad madalama haridusega kodanikud ja prostituudid.



Minu jaoks isiklikult oli tegu muidugi rõõmusõnumiga, sest uute tavade juurutamine elavdab niigi kiratsevat majandust ja minusugustele ettevõtlikele inimestele tähendab see mõistagi miljonitesse küündivat lisasissetulekut. Raha ei haise! Sestap sõbrad on mul teile hea uudis ja nimelt registreerisin möödunud reedel ära uue osaühingu "Triikraud-Pesulaud OÜ", mis esialgu hakkab teenust pakkuma küll ainult pealinnas. Mujal elavad naised peavad paraku veel kahjuks kannatama või tulema ise Tallinna.

Ärge häbenege ja astuge siis läbi! Kallid naised, olge kaasaegsed ja ärge tassige kaasas neid koopast pärit minevikuigandeid. Teaduslikult tõestatud kasud on sees ja esiteks säästate juba rinnahoidjate ostu pealt korraliku varanduse. Lisaks saate ka mõnusamalt sportida ja vabanete ka jõlliatavate meeste himuratest pilkudest!

"Lame rind on ilus pind,
astu läbi, meil on odav hind!"