04 veebruar 2016

"Muuga rahvas! Teie kandis liigub kinni seotud genitaalidega koer!"

Ahoi sõbrad. Sain täna järgmise kirja ja käisin seda vaest koera otsimas, aga ei leidnud. Seega eelkõige siis Muuga ja Pärnamäe rahvas, kui näete seda vaest koera, siis püüdke aidata. Kui koer tige pole, siis lõigake nöörid läbi. Kes teab aga kus ta elab siis andke aga julgelt teada. Kiri ise on siis järgmine:
"Tere. teatan hädajuhtumist loomaga
Täna kella 17.00 paiku (05.02) märkasin Muuga tee 110 Maxima kpl juures isast koera , heledakarvaline , suur., kes ei saanud pissida. Tema genitaalid olid nööriga kinni seotud ja nöör omakorda ümber keha seotud. Teatasin ja palusin Maxima kaupluse töötajal (noormees kassas) , et teataks kasvõi politseisse.
Keegi ei saanud aidata, sest ei tea ju kuidas loom reageerib ja millised on tagajärjed ning kui suur on genitaalide kahjustus.
Palun kui on teil piirkonniti jagatud vabatahtlikud või oma ala spetsialistid, SIIS SEE LOOMAKE VAJAB KIIRESTI ABI. See on ka eramajade piirkond. Täpsemalt asub kauplus läbi Pärnamäe kalmistu vasakule Maardu poole. Olen suures šokis. Kes nii elajaliku teoga on hakkama saanud? Mina saan ju ainult informatsiooni korras aidata".