19 veebruar 2016

"Miks ma kirjadele ei vasta? Ikka vastan ju!"

Täna võttis üks inime ühendust ja päris miks ma kirjadele ei vasta? Reeglina ma vastan ikka pea kõigile, välja arvatud mingitele kauge maa tagant tulnud "hellõudele ja hau-aa-juudele". Uuringi siis postkasti ja lugemata kirju põle, siis aga avastan filtreeritud kirjad - ahh sa raisk, neid ikka oli seal terve posu! Siinkohal vabandused ja andke lollile talupojale andeks, ma põle osanud säält vaadata. Nüüd vähemalt on kõigile vastatud!
Mida siis päriti? Üllatavalt paljud inimesed soovisid aidata kiisusid-miisusid, Muuga memme ja Alaveski karusid. Tänud kõigile hoolimast. Olgu kohe öeldud, et Muuga memmele võiks kevadepoole orgunnida sinna kasvõi mingi soojaku ja talgute korras veidi majalogu kõpitseda. Samas ma ise eestvedajaks küll ei hakka, sest pole õiget jaksu. Lisaks pole mulle vaja ka mingeid pealkirju, a la "Kas Valner noolib vanamuti maad ja annetusi?" Nii, et nooremad inimesed ja Muuga rahvas võiksid kasvõi Teeme ära projekti ajaks mingi pundi kokku ajada ja luban igati kaasa aidata Iivi Kruusmaa elujärje parandamisele.

Veel küsiti Muuga Maxima juures nähtud kinni seotud genitaalidega koera kohta. Nii palju tean, et piirkondlik konstaabel olevat kaupluse turvasalvestise üle vaadanud ning taoline koer seal tõesti oli. Paraku rohkem pole seda koera nähtud või vähemalt mulle pole teada antud.
Alaveski karudest niipalju, et abi on tõesti vaja, aga eelkõige mitte karude puuri vaid näiteks hirvede aediku lappimisel. Võimalike kohtukulude katteks oleks ka hää kui raha oleks olemas, sest siis ei peaks parki sulgema ega teisi elukaid maha parseldama või loojakarja saatma. Homseks kõpitsen pressiteate valmis ja sealt saate juba täpsemalt teada kuidas Alaveski loomi aidata. See on igatahes kindel, et Loomakaitse Liidu eestvedamisel toimuvad kuskil aprillis-mais, sõltuvalt ilmast, ka Alaveskil talgud. Nii et Lõuna-Eesti loomasõbrad, planeerige siis üks nädalavahetus ka selle tarbeks. Veelkord kõigile tänud hoolimast ja vabandused neile, kes pidid vastust oma kirjale liiga kaua ootama.