09 jaanuar 2016

"Kölnivesi „Kölni kallistus“ nüüd saadaval ka Eestis!"

Kallid naised!

Meeste ürgseid instinkte äratava kölnivee „Kölni kõditus“ esimene partii saabus Eestisse. „Kölni kõdituse“ üleilmne võidukäik sai alguse aastavahetusel Saksamaalt ja tänaseks on sellest lummatud pea kõikide Euroopa riikide õrnema soo esindajad. Aroom on üles ehitatud kontrastidele - see on samaaegselt külm ja kuum, kõva ja pehme, kauge ja lähedane, kosmiline ja maalähedane, nii kivi- kui kaasaegne.Selles peituvad unikaalsed sametist pehmust andvad lillelised komponendid. Algusnoodis kõlavad akaatsia ja oder, südamenoodis jasmiin, palisandripuu ja mustsõstar ning lõpunoodis tiirase metsise ning kilpkonna vastav eritis.



Toodet katsetati mitmetes Baden-Württemberg‎i vanakodudes ning tulemised üllatasid ka kõige tõsisemaid skeptikuid. Näiteks üle üheksakümne aastaste sihtgrupis tõusis meeste sugutung selle lõhna peale pea 76 protsenti. Seitsekümne aastaste sihtgrupis oli aga vastav näitaja 99.99 ja kõik katses osalenud soovisid koheselt oma kaasaga vahekorda astuda. Kahetsusväärse 0,1 protsendise languse andis Nordrhein-Westfalen‎ist pärit Klaus Kloss, kes on teatavasti aga kastreeritud. Väikest segadust tekitas muidugi ka aastavahetusepidu Kölnis, kuhu tulid tuhanded naised rüütatud „Kölni kallistuse“ pehmesse embusesse. Paraku imelise lõhna tohutu kontsentratsioon välisõhus tekitas pidurdamatutes välisriikide kodanikes segadust ja nad ei andnud oma tegudest aru. Tänaseks on Saksa naised ka ise mõistnud, et taolise olukorra, mida tagurlikud jõud mitmeti tõlgendavad, tekitasid nad kogenematusest tegelikult ise ja nad vabandavad ohvrite ees. Julge tegu ja „Kölni kõditus“ ongi tegelikult  mõeldud just sellistele naistele, kes valdavad olemise tõelist kergust ja on vaba igasugu kompleksidest ja eelarvamustest.

Kallis Eesti naine! Sa ei ole ammu seksinud? Osta „Kölni kõditus“ ja sinu suures toas põõnavast laisast kõutsist saab tõeline murdjatiiger! Eestis turustab üleilmset menukit Lemon Cosmetics.













Värskendava ja desinfitseeriva eeterlike peamiselt tsitruseliste õlide lahuses on tunda õrna muskaatpähkli













väikese hilinemisega on eelkõige Saksamaal aastavahetusel totaalset