20 jaanuar 2016

"Ümber ilma ringlevad õnnekirjad"

Sain täna oma kallilt eksillt järgmise kirja: "See kiri saadeti sulle, et sul õnne oleks. Originaal on Uus-Meremaal ja üheksa korda ümbermaailma reisinud. Nüüd saadeti õnn sinu juurde. Sa saad õnne osaliseks lähema nelja päeva jooksul, peale selle kirja saatmist. Et oma õnne hoida pead sa selle kirja igal juhul edasi saatma. See ei ole nali ......... jne bla-bla-bla ......................

Nüüd tuli pikk loetelu inimestest, kes kirja edasi saatsid ja mõistagi väga rikkaks ning õnnelikeks said. Aga ka nende inimeste loend, kes ei saatnud ja seetõttu lausa ää koolesid.

Kiri lõppes nii: "Ära unusta et sa pead selle 10 inimesele edasi saatma, igaüks vajab olukorra aitamiseks õnne. Kui sa selle kuuele kallile inimesele edasi saadad, juhtub täna õhtul kell 22.00 midagi head ja nelja päeva pärast saad sa teada kes sind armastab! Kui sa keti katkestad, saadab sind igavene ebaõnn! ......jne bla-bla-blaa.......



Pagan see on ikka nii hea asi, et jagan seda ka teiega ning loodan, et saate väääääga-vääääga õnnelikeks.

Eksi ma mõistagi tänasin ja saatsin tallegi kirja vastu; „Ah-ha-haa, aga aitäh kullake, et mu õnne eest muretsed. Nii äge! Aga üks väga oluline asi on nende edasi saatmistega tõesti ära kustunud ja nimelt see, et pärast 10 sõbrale edasi saatmist pead sa oma eksmehe ja poja isaga taas seksima. Kui sa seda 8 tunni jooksul teed, siis oled juba täna õhtul kell 22.00 väga õnnelik. Kui sa seda ei tee, siis oled süvaõnnetu kuni aegade lõpuni. Ma ise olen muidugi nüüd kimbatuses, aga sinu õnne nimel olen nõus loomulikult ennast ohverdama ja ütle vaid kus ja millal kohtume.

Christine vastas seepeale: „Oota natuke – ma saadan nüüd ruttu kirja kümnele sõbrale edasi ja siis annan teada!“

Halva inimesena ma ise kirja edasi saatnud, sest ma kohe ei kannata kui teised on õnnelikumad kui ma ise. Nüüd ilmselt koolen ma homme-ülehomme ää ja sestap on kiirtestament vast igati kohane:
Punkt 1 - kirikusse ei tohi viia ja ei mingit ristiga papit! Lahkumispidu toimugu baaris. Kui eksite, tulen kummitama!
Punkt 2 - keegi ei tohi nutta! Kui nutate, tulen kummitama!
Punkt 3 – Naiste riietus: sügavad dekolteed ja miniseelikud! Kui ei kanna, tulen kummitama!
Punkt 4- ei mingeid lilli ega pärgi vaid napsud võtke kaasa! Kui võta, tulen kummitama!
Punkt 5-ei mingit haledat muusikat vaid räige tümakas põhja keerata! Kui ei keera, tulen kummitama!
Punkt 6 pärijatele – joogid on teie kulul ja pidu kestku hommikuni. Kui eksite, siis ma ei pärandada teile siis isegi omi võlgu mitte! Ja muidugi tulen kummitama!

Olgu sellega nagu on, aga na-na-na-naa, sest minul läheb täna igatahes küll hästi ja see kiri on tõesti sulaselge õnnistus.