21 august 2015

"Aafrika katk"

Aafrika katk levib järjekindlalt Euroopa suunas. Vähemalt sigu oskame väga hästi ravida ja me lööme need raisad lihtsalt maha. Kahejalgse katkuga on lood veidi keerulisemad. Makedoonia küll kuulutas välja eriolukorra ja suunas piirile lausa püssidega sõdurpoisid. See on muidugi halb, sest kui seal piir pidama saadakse, siis katku jõuab Eestisse palju vähem. Seega jääb valitsevatel poliitikutel ja ärimees Nossovitel ka suur hunnik raha saamata-teenimata.

Loodetavasti neegrite invasioon siiski õnnestub ja nad leiavad raskuste kiuste tee õnnelikult Maarjamaale. Ja see on ainult tore. Nii vähemalt väidavad poliitikud ja igasugu tolerandid. Viimane tolerantsuse musternäidis oli see, et Rootsi tegi ringi nn rassistlikud linnuliikide nimetused. Aga latti saab veelgi kõrgemale tõsta ja näiteks Tübingeni linnapea Boris Palmeri aravates peaks pagulasi majutama ka eraomanduses olevatesse majadesse. Kui omanik nõus pole, siis mõistagi eramud sunniviisiliselt konfiskeeritakse. Vat see on juba tase ja ka Eestis see töötaks raudselt – kui venelased tulid, oli korteritesse-majadesse paigutajaid kui murdu, taasiseseisvudes hakati oma inimestele veel suuremat ülekohut tehes võõrastele tehtud ülekohut heastama ja üleöö said paljudest koduomanikest sundüürilised.



Eestlasele pole suuremat vaenlast kui eestlane ise. Nii et kõik kes praegu pesa punuvad, siis arvestage igaks juhuks sellega, et paar-kolm tuba tuleks ka pagulaste tarbeks valmis vorpida. Euroopas on demokraatlikud riigid, mis kuuluvad rahvale. On nad jeeeee ja loodetavasti ei võta keegi seda pläma rohkem tõsiselt, sest rahvad tahavad üht ja valitsused teevad ikka teistmoodi. Öelge julgelt kui ma eksin!

Loodusesse tunginud võõrliikidega me käitume üheselt. Näiteks meite maile täiesti loomulikku rada tulnud šaakalid kuulutasime lindpriideks ja need tuleb siva-siva viimane kui üks loojakarja saata. Siia tunginud inimeste puhul kehtivad aga teised reeglid ja nüüd tuleb maha koksata juba põlisrahvas. No võib-olla keerasin veidi vinti üle, aga mida teha siis nende rassistlike sigadega, kellele nii oma pere, kodumaa kui rahvas kallid on? Ma tean vastust ja olgu tänatud siinkohal nii Jeesus, Allah, kui eelkõige muidugi Hitler, kes venelaste väljamõeldud koonduslaagreid edasi arendas ning me saadamegi eestlased just sinna! See oleks maailma absoluutsele enamusele kõige vastuvõetavam variant ja meie saame taas omakorda kõigile demonstreerida oma edumeelsust ja sallivust.

Ja kõik lähebki nii, sest peeglisse vaadates tuleb tõdeda, et tegelikkuses on keskmine eestlane üks individualistist arg sitapea, kes esialgu vaikselt kuskil kommentaariumis piiksub, aga varsti jääb ta sealgi vait. Enamus meist aga keerab pea kõrvale ja on vait nagu kuldid rukkis.Targemad pead nimetavad seda alalhoiuinstinktiks, sest väikerahvana tuleb ju ka "vägevate võõraste" ajal ellu jääda ning suuremaks madinaks pole lihtsalt ressurssi. Ei usu mind? Aga tehke proovi ja korraldage üks korralik, kümnete tuhandete inimestega meeleavaldus või kutsuge vähemalt valitsus tagasi! Heal juhul saadakse ilmselt kokku sadakond inimest ja allkirju ehk paar-kolm korda rohkem, aga sellega asi piirdubki, sest meil on niiiiiiiiiiiiiiiiiii pikkkkkkk meeeeeeeeeeeeel!

Nii et sinimustvalged taas seinaprakku ja koraanid kätte. Muide nägin hiljuti neegrilastele mõeldud koolitusmaterjali, mille sisu ei tohi veel kommenteerida, aga see oli ikka diletantlik pask kuubis, mis muide välja töötatud samade eestlaste poolt, kes mõni aeg tagasi väitsid ministeeriumis, et meie keel ja kultuur pole suurt pilti vaadates enam üldse olulised. Kes nendele palka maksab? Eks ikka meie ja valitsus röhib suures vaimustuses vapustavalt pädeva töö üle ning peavoolumeedia kukub aga takka kaagutama. See kõik on juba olnud ja kordub veel, aga küllap näete seda isegi veel omal eluajal.

Tolerant: „Miks sa seda paljukannatanud kolme lapsega moslemist neegrinaist ei armasta?“
Eestlane: „No eks ikka sellepärast, et armastan eelkõige oma naist ja lapsi.“
Tolerant: „No oled ikka üks kuradi rassist! Kuidas emake maa üldse selliseid värdjaid kannab?“