18 aprill 2018

"Seksmaniakk, jänes Orav otsib head kodu!"

"Tere. Kuna te olete tulihingeline loomade kaitsja, siis kirjutan teile oma murega. Mu poeg tõi novembris loomapoest lontkõrvküüliku. Poes räägiti kui meeldiv lemmik ta on - laseb ennast silitada ja talle meeldivat ka väga süles olla.

Mul on kaks kassi, emane Trix ja isane Giu, mõlemad on lõigatud ja elavad ainult toas. Orav (jänku nimi) ahisatab mu Trixut seksuaalselt ja Giud ründab kui vaenlast. Mulle ei meeldi, et Orav peab olema puuris, seega lasen tal toas ringi joosta, kassid panen teise tuppa peitu selleks ajaks.

Mure on selline, et tahaks leida Oravale hea kodu, kus ta saaks elada mõnusalt ehk isegi omasuguste seas. Ma ei ole pannud kuulutust kuhugi, sest kardan et teda tahab endale keegi, kes ei suuda talle pakkuda väärilist elu millist ta väärib. Ehk on teil kedagi kes sooviks pakkuda Oravale head elu?"


Ei ole mul laksust taolist kodu, aga aitan igati kaasa. Orav on umbes 8-9 kuune noormees, sööb kõike mis ette jääb - wc harjad, sandaalid, juhtmed ja kassitoit kaasa arvatud. Kui ta puuris ei ole siis kasutab kassi wc-d, kuigi viimasel ajal on “šokolaadinööpe” igal pool. Asub Tartus.

Kontakt: Marje Maltsev, 56229123, marje.maltsev@ gmail.com