25 aprill 2018

"Kui te kutsikaid ei võta, siis tapan nad ära!"

"Kui te kohe kassipoegi või kutsikaid ära ei võta, siis ma tapan nad ära?", ähvardab "vastustundlik ja tore" loomaomanik.

Loomasõbrad jooksevad ja päästavad. Vähe sellest. Korjatakse ka raha steriliseerimise ja muude toimingute jaoks. 


Eile saime just ühe pesakonna taolise inimese juurest! Mõni hulkuv loom jääb nüüd tänavale! Midagi pole teha - inimene ju tapab loomad, kuigi see on kriminaalkuritegu!

"Heal järjel täitsa tore pere oli. Koer on 10 aastase lapse oma. Kindlasti tahavad emast koera tagasi kui kutsikad laiali jagatud ja sterr ning vaktsiinid tehtud on!!!", kiitis koerte eest hoolitsema hakkav noor naine. "Me maksame ise kõik kinni! Raha juba korjatakse! Paar kuud ärge mulle loomi enam pakkuge!"


"Ahah, kas igasugune mõistus ja kohusetunne kaob ära kui asi puudutab loomi?"

Okei! Oleme rahumeelsed ja mõistvad. Loodetavasti on ka autosõpradest lugejad nüüd mõistvad ning eelkõige MTÜ Volkswageni Klubi liikmed aitavad mind mu hädas. Ja nimelt on mu masinal vaja kiiresti õli ära vahetada, filtrid ja suvekummid osta ning tagasillas koliseb ka miskit. Paagi võiks ka head inimesed täis panna!

"Tehke korda! Muidu viin ta Raekoja platsile ja panen põlema! Palju inimesi saab surma ning nummi-nummi auto läheb katki! Aitah juba ette!"