18 märts 2018

LARA GORJATŠOVA: "Vastavalt rahvusvahelisele õigusele peate Venemaa koerad tagastama!"


Pihkvas elav proua, end "koerakasvatajaks" kutsuv LARA GORJATŠOVA nõuab Treppojal asuvast räämast suvilast leitud koeri tagasi. Ühtekokku müüs ta proua Jelena Arbatovale väidetavalt kolm tõukoeralaadset isendit. Kurja kirja sain minagi:

"Добрый вечер, Heike Valner!

Вам пишет заводчик из России. Сегодня я прочла статью и сразу позвонила Елене Арбатовой. Выяснила ситуацию. И честно говоря удивлена.

Согласно международному праву вы в первую очередь должны были сообщить об этом заводчикам. Объяснить и рассказать обо всем, спросить хотим ли мы забрать своих собак.


Надеюсь это не дискриминация и вы не считаете, что нам наплевать на наших собак? Ведь эстонские заводчики, как я выяснилось в курсе данных проблем, а мы узнаем об этом случайно!

Во избежание последующих недорозумений - хочу сообщить, что мы (российские заводчики) созвонились и обговорили эту ситуацию. Все согласны забрать своих собак к себе. 


Поэтому прошу вас отнестись ко всему лояльно и согласно закону. Просим не кастрировать, не стерилизации и не усыплять российских собак (а вы конечно знаете, что это решение в праве заводчика).

К российским собакам и щенкам относятся - шпиц рыжий и черный, японский хин, щенок китайской хохлатой, щенок ши-тцу, щенок пуделя.

Прошу вас свериться с документами и думаю, что мы сможем в кротчайшие сроки решить вопрос по вывозу наших животных в России.
Пожалуйста, давайте найдем консенсус в данном вопросе и благополучно его разрешим.

С уважением, Л.В.Горячова"


"Nõuate vastavalt seadustele oma koeri tagasi ja palute neid mitte steriliseerida/kastreerida?!" 


Puhake õige jalga Pihkva "koerakasvataja" LARA GORJATŠOVA! 

Just Teie kolmest koerast kaks olid väärarenguga ja Te tahate neid edasi paljundada? 


Kes riskib ja tahab väga odavalt väga ilusat, aga vigast tõukoeralaadset isendit, siis tellige see kindlasti Pihkva-Lara käest! Momendil on see 1 eurose koera postitus küll eemaldatud, aga küll ta varsti taas üles pannakse.

Jätke see nimi ja tema moto siis hästi enestele meelde kui odavat koera osta soovite:

Lara Gorjatšova: "Kõige tähtsam pole hing vaid raha!"


Palun kõigi käest vabandust, aga ilmselt suunab valimised võitnud Putin selle koerakese pärast tuumaraketid meie suunas. On ikka jama küll.

"Ära jama, see on venelaste koeramaffia! Nad tegutsevad Moskvas ja Peteburis ka. Koerad tuuakse siia ja kõik on omavahel tuttavad. Venkusid ei saa usaldada!", hoiatas mind muretsev kodanik.

Sõda, siis sõda ja juba Treppoja suvilast saame me materjali vähemalt 1000 haisupommi tegemiseks. Maffia?! Me oleme ka "loomasõparade maffia", mida kaude liidu 104 liikmeline loomapääste-gäng ka on ja seal siis ainult eestlased ole! Olemegi maffia! Vaata või esimest fotot, mis mulle endalegi hirmu naha vahele ajas! Pätt, mis pätt, koer süles! Ära üldse üritagi kutsat ära võtta! :)

Mis puudutab aga venelaste mitteusaldamist, siis ma ei tea kuidas teistel, aga mul on selline trobikond vene tuttavaid, kes mõtlevad samamoodi nagu mina kui asi puudutab loomakaitset. Ja ma saan nendega alati arvestada kui on vaja mõnda looma päästa! 
Täiesti kindel värk ja nad on kõigest telefonikõne kaugusel!

Muide, mu süles olev koer peaks ka olema sama proua käest ostetud. Kutsika ostnud proua Arbatova sõnul toodi koerad Eestisse ja pärast raha saamist anti üle. Mingid lepinguid ega tõupaberid tehingu juurde ei käinud.

Eile oli hoiukodus tõeline saunapäev - kolmekordne pesu tulemust ei andnud ja ta haises väljakannatamatult halvasti ikka edasi. Neljas kord andis juba tulemuse, aga ilmselt tuleb teda veelgi küürida. Teiste koertega ta väga mängida ei viitsinud ja tahtis olla kogu aeg inimses juures. Oleks te vaid näinud kuidas nad peretüterga üheskoos uinusid! Üliarmas vaatepilt!