19 oktoober 2017

"Loompääste-gäng sai töötõendid ja vormiriietuse"


Eestimaa Loomakaitse Liidu "loomapääste-gängil" on nüüd lisaks vormiriietusele ka töötõendid. Õigem oleks küll öelda, et hobitõendid, sest palgatöö see teps mitte pole. Asi läks õite hulluks kätte ning paljud muudkui väitsid, et kuuluvad liitu ja korraldasid kohati parajat jama. Siis tuli aru anda, et meite rahvas pole teite juures nüüd küll käinud.

Nüüd on esimesed 40 dokustaati laiali jagatud ja need toimivad vägevalt. Igatahes proua Merkel koos turvameestega viskus põlvili ja lunisid kergemat karistust, kui hakkasin daame ekslusiivse krokodillinahkse ridiküli päritolu vastu huvi tundma. Meie peaminister passis aga nagu peata kana ning ainult kokutas:


"Kas ikka tasub kallist ja kõrget külalist kiusata? Sellel võivad olla rahvusvahelised tagajärjed! Eesti krokodillist see märss ju tehtud pole ja sa Heidi pingutad täiega üle!"

Mina ise enam kontrollimas ei käi, sest iga Eesti peni ja kõuts teavad mind nägupidi, loomapiinajatest rääkimata. Sestap tegelen undercover vastuluurega ja maskeerununa pole senini mind veel keegi suurt ää tundnud.


Liidu vabatahtlikel on ka pidulikemateks puhkudeks vormirõivastus, millel ilutsevad pagunid. Nooremate liikmete õlakutel on kujutatud kassikrõbinad. Vanemad olijad saavad aga oma pagunitele koerakondi - mida kauem teenid, seda suuremaks ja kuldsemaks see läheb!

Minu, kui generalissimuse pagunitel saab näha aga ehedat suurt maasuitsu singikamakat. Õnneks ma olen sama tõsine, vaikne ja tagasihoidlik nagu Hitlergi ja eriti tihti seda kandma ei hakka. Ega see poleks ka "loomakaitse luurajana" võimalik, aga eks 4.oktoobril, Loomakaitsepäeval ole ikka mõnus ju ka üksi peegli ees end imetleda ja niisama eputada..... .....