19 juuli 2017

"Hoidke ka kass Gatesile pöialt ja toetage tema ravi!"

Ka Eestimaa Loomakaitse Liidu teist "rasket kundet" ehk kõrgustest kukkunud kass Gatesile palun täna pöialt hoida ja tema peale mõelda. Ka temal seisab ees täna ees raske-raske tagakäpa ja vaagnaluu operatsioon.

Eile õhtul võttis ta meid aga vastu vaikse nurrumisega ja nautis paitusi. Tänu vigastustele ta täna veel liikuda ei saa ja sestap püherdab kiisu-miisu niisama mööda puuri ringi. Kuigi üleeilsest opist taastus Gates hästi, siis ometigi on ta Loomade Kiirabi Kliiniku nn intensiivravi toas ehk samas ruumis, kus arstidki enamuse oma ajast toimetavad - siis on ta kogu aeg silme all ja vajadusel saadakse kohe sekkuda....... 


Kõiki neid loomi ei saa päästa aga ilma teie abita. Räägin väga lühidalt ja ilustamata liidu rahaseisust. Momendil on meil maksmata raviarveid kuskil 5000-6000 ringis, tänased Vespa ja Gatesi opid tulevad lisaks.

Loomakaitse Liit on jõudsalt kasvanud ning meiega on ühinenud palju tegusaid inimesi. Paraku see tegusus tähendab seda, et ka me suudame palju rohkem loomi päästa ja aidata. Ilmselt tänases Eestis ongi meie raviarved kõige suuremad, sest "mahud" on totaalselt kasvanud.

Me ei tee vahet liikidel, sest ühed elushinged kõik, kes valu ja hirmu tunnevad. Meie õnnetuseks või õnneks ei oska me "EI" öelda ja üritame igal võimalusel ikka hädalist aidata. See mõistagi toob kaasa arvetelaviini. Sestap tulebki pidevalt almusi lunida ja tõttöelda on kohati lausa häbi, aga nii lihtsalt on.

Vaatamata sellele palun Teil taas helistada Loomakaitse liidu annetustelefonidele ning toetada meie püha üritust ja võitlust loomaelude eest. No ei taha kohe kuidagi järgmisele vigastatud loomale öelda:

"Vabandust, aga sina pead paraku surema, sest meil pole lihtsalt raha!"

Numbrile 9000 777 helistades annetad 5 eurot ja 9000 888 on kõne hinnaks 10 eurot. 
Mina tänan!