11 juuni 2017

"Anna endast uuesti teada!"

Aja jooksul on mulle tulnud sadu kirju ja enamasti on inimestel ikka mõni looma- või linnumure. Väga paljud on pakkunud aga ka oma abi - kes saab kassidele või koertele hoiukodu pakkuda. Kes paigutab mõned hobused või metskitsetalle ära. Mõned on juristid, teised jälle loomaarstid või omavad lemmikloomapoodi ning soovivad panustada.

Pahatihti läheb aga nii, et kirjutan inimese kontaktid kuskile üles ja sinna need jäävad. Uusi asju tuleb kümnekaupa peale ning nii need nö vanad abipakkumised ära kaovadki.

Üleeelmisel nädalal andsin paarile heale abilisele isegi oma Facebooki paroolid ja nüüd nad vaesekesed üritavad siis sellest kirjademäest õigeid inimesi üles leida. Karm töö ja tundub üsna lootusetu. Mäletan, et paar juristi tahtsid väga midagi loomade jaoks teha, aga nüüd on nende kirjad kadunud nagu tinatuhka! Või siis on terve hunnik inimesi üle riigi pakkunud, et kui on vaja mõnele elamisele pilk peale visata, siis nad teevad ära. Kadunud on tänaseks ka nende kontaktid.


Süüdi,süüdi, süüdi ja vabandan südamest, aga lihtsalt ei jõua hallata kõiki asju korraga! Nüüd aga toimuvad ka liidu sees väikesed muudatused ja sestap palun taas minuga ühendust võtta ja sedapuhku kannan kohe kõik korralikult tabelisse. Luban pühalikult!

Kui sa arvad ka, et loomakaitset saaks palju paremini teha, siis saada palun oma moblanummer, meiliaadress, kus kandis elad ja kuidas soovid kaasa lüüa. Kui väga raske pole, siis saada kiri heiki@loomakaitse.eu - seal on nad rohkem silma all ja tegelikult ajab see Messenger mind vanat peeru lausa hulluks :)

Tere tulemast meie loomasõprade ja heade inimeste gängi ning andke siis teada, kellega saan arvestada. Mina tänan!