08 mai 2017

„Koerte värvimisega tegelev „Pootsmani kohvik“ ootab külastajaid!“

"Ilusat helesinist esmaspäeva!", soovis Pootsmani suvekohviku rahvas meile kõigile toreda koduvideoga. Mida selles praeguseks eemaldatud videos siis näha sai? 

Näha sai kuidas nende pisikene nunnu-nunnu pesmuna värvis valge perekoera peakest pintsliga siniseks. Nii tore ja südantsoojendav, et see pere ikka oma lastele maast madalast loomadega käitumise ABC selgeks teeb.

Nii mõnigi inimene ei pidanud koera värvimist normaalseks ja kukkus kommentaariumis pragama. Suvekohvikupidajaid see aga ei morjendanud ja nad kukkusid kohe oma võsukesi kaitsma:

"See muidugi pole ok.. Aga ei tasu ka üle reageerida. Esiteks pole see igapäevane tegevus, teiseks on meie värvid loodus-ja loomasõbralikud. Seega ei tegele me loomapiinamisega siin kohvikus!"

Vat nii töllmokad ja olgem ikka positiivsed. Kui teil on igav, siis värvige oma koer roheliseks või siniseks ning kohe ongi parem olla. Loomakaitsjad ja teisedki inimesed vaevavad teinekord päid ja pärivad:

"Kuskohast küll loomapiinajad ja kõiki elusolendeid halvasti kohtlevad idioodid tulevad?"

Ma ei oska öelda kuskohast tulevad tänased loomapiinajad, aga võin ennustada kuskohast tulevad 2030 aasta idioodid, kes koeri värvivad ja ka teistest loomadega seotud asjadest vildakalt aru saavad - nad tulevad Pootsmani suvekohvikust!​ 

Kus Pootsmani suvekohvik asub? Siinsamas Tallinna külje all Kaberneeme tee 24, aga sinna minnes võtke ikka selle pere laste rõõmuks värvipurk ühes, helesinist siis ikka soovitavalt!

Muide, Maša nimeline koer elas laste värviküllased hellused üle ja sellekohase postituse tegi kohvik just paarkümmend minuti tagasi:

„Mašaga on kõik hästi! Rohkem päikest ja vähem draamat!“ 


    Foto: Pootsmani suvekohvik