16 jaanuar 2017

„Lumivalguke otsib kodu“

Loomaarstid puutuvad tihti kokku selliste loomadega, keda omanik tahab magama panna, sest mingi tervisehäda on küljes. Ka Lumivalgekeseks ristitud kiisukese lugu algab täpselt samamoodi.

„Ei mina ta sitaga jändama hakka. Pange magama! Ma tahan ikka tervet looma ja õnneks on kasse ka jalaga segada!"

Lumivalgeke tundis end kehvasti ja omanik viis ta Loomade Kiirabikliinikusse. Kuuldes, et aga kassil on hüpertüreoos ning edaspidi peaks talle iga päev paar tabletti sisse andma, ei näinud ta kogu jantimisel enam mõtet:

„Ei ole mul aega. Raha ka põle! Lisaks viivad rebased igal aastal kuskil neli kassi ära ning ma olen taolise „loomuliku kaoga“ harjunud. Pange magama!“

Arstidel polnud aga südant igati tervet looma loojakarja saata ning soovitasid omanikul kassist loobuda. Viimane seda ka tegi. Nüüd on Lumivalgeke juba üsna hääs vormis ja ootab uut peret, kus oma elupäevi edasi veeta.

Lumivalgekese vanus on 8 aastat ning tablette tuleb anda olenemata sellest kas ta tunneb end hästi või mitte. Ülisõbralik kiisuke on kõva nurruja ja tahab väga-väga pai. Sööb kenasti ja sama ilusasti käib ka potil nagu tublile tüdrukule kohane. Vaktsineerimised ja steriliseerimine on tehtud juba varasemalt endiste omanike poolt.



Kui soovid seda iludust omale ja sind ei morjenda päevas paari tableti andmine, siis anna meile teada: info@loomakaitse.eu või Facebookis Kersti Kikerpuu’le