28 jaanuar 2017

„11 aastane Karro otsib kodu“



Taas jõudis minuni üks kurb lugu, milles on oma roll perenaisel, tema koeral ja vikatimehel. Lühidalt öeldes perenaine suri ää, koer jäi ripakile ja pärijad laiutavad käsi. Koer on antud juhul täiesti ilmasüüta tegelane ja patseerib kurvalt Urge küla vahel Raplamaal. Nii ta külarahvale silma jäigi.

Algselt taheti varjupaik järele kutsuda, aga kuuldes perenaise surmast ja arvestades vanahärra soliidse vanusega, jäeti see siiski tegemata. Ehk on tõesti nii parem. Kiri ise oli aga järgmine:


„Tere, paluksin teie abi ,et see kuulutus jõuaks minu tutvusringkonnast kaugemale . Ehk saate kuidagi seda kuulutust levitada.



Nimelt juba mitu nädalat jookseb Raplamaal, Urge külas ringi segaduses koer. Tahtsime ta varjupaika viia, aga siis ilmus peretütar välja, kes rääkis kurva loo, et koera perenaine on surnud. Nemad aga enda juurde võtta koera ei saa, sest üürikorterisse pole lubatud. .
Koera nimi on Karro ja ta on 11 aastane. Palun aidake leida Karrole hoolitsev perekond, kus see ta saaks oma vanaduspõlve veeta. Karro on väga sõbralik. Perenaise surma tõttu on koer praegu küll segaduses ja stressis. Öösiti on ta enda kodus kuid päeval käib külavahel hulkumas. On ka jutte olnud, et jookseb autode ette! Palun heade inimeste abi, et Karrole uus kodu leida."


Kui soovid sellele kutsale kodu pakkuda, siis palutakse helistada Kristelile numbril 58044866



Mina tänan!