13 detsember 2016

"Lemmikloomanädal Raadios Elmar"

Kes ei tea, siis 12. – 16. detsembrini keerleb-pöörleb Raadios Elmar kõik lemmikloomade ja nende sõprade ümber ehk eetris on "LEMMIKLOOMADE NÄDAL"

Homme hommikul kella üheksast kella kümneni puhub mu kunagine hea Kanal 2 kolleeg, praegune Elmari saatejuht Tambet Ind juttu loomakaitse liidu ühe kogenenuma tegelasega loomade päästmise alal ehk Kadri Võrel'iga. Kui te vaid teaksite kui palju elukaid ta on oma kodus terveks ravinud. No neid on ikka sadu ja sadu!

Juttu tuleb sedapuhku eksootilistest elukatest ja kõigega, mis nendega seondub ning kui teil on küsimusi, siis püüab Kadri neile ka vastata.

Minu viimane kokkupuude eksootilise tegelasega toimus üsna hiljuti ja nimelt üks korteris peetav krokodill kasvas liiga suureks ning siis tõusis hädakisa taevani. Õnneks olukord lahenes ja seda noort kaimani saate vaadata nüüd ja tulevikus Pärnu minizoos. Minu vastus on aga endine:

"Ärge võtke eksootikuid! Pole vaja jamada ja las elavad parem aafrikas või mõne teise soojema mandri vabas looduses!"

Lisaks külastavad Elmarit loomaarstid, kes annavad soovitusi, kuidas oma lemmikute eest veelgi paremini hoolitseda ning millele eriti tähelepanu pöörata just nüüd, kui talv võimust võtab.

Mõistagi saavad tähelepanu lemmikute tervisemured ning antakse rohkelt näpunäiteid nende füüsilise tervise, toitumise ja groominguga seoses.

Loomulikult on päevad täis suurepärast ja heatujulist Eesti muusikat, kus tegelasteks kiisud ja kutsud, sikud ja notsud ning palju teisi karvaseid ja sulelisi. Lemmikloomade nädala jooksul jagatakse ka palju toredaid ja kasulikke kingitusi. 16. detsembri õhtul, kui kõik nõuanded, soovitused ja kasulikud intervjuud on kuulatud, võidab aga üks õnnelik raadiokuulaja endale lisaks kasulikele meenetele ka 100 euro väärtuses PetCity kinkekaardi.

Nii, et loomasõpradel tasub end sättida Elmari lainele. Muide, kõik "Lemmikloomade nädala" intervjuud saavad olema järelkuulatavad ka Raadio Elmar kodulehel.