12 detsember 2016

"Horoskoobid ja tähemärgid"

Paljud inimesed elavad horoskoobi järgi. Kunagi näidati ka ühes uudistesaates seda ja iga kord, kui see ajapuudusel välja jäeti, helistas kohe üks väga-väga häiritud kähiseva häälega meesterahvas toimetusse:

"Kuulge sitapead! Miks täna horoskoopi polnud?"



Ega seal pahatihti miskit õiget polnud, sest teglikkuses kopeeriti mingi viis aastat vana horoskoobi tekst ja vuristati ette. Kõik olid rahul - reiting tõusis ja inimesed jälgisid ning sättisid ootusärevalt oma tegemisi.

Ega selles midagi valet ole, aga nüüd mu daamid ja härrad, on teie ees maailma ainuke ja õige tähtkujude seletaja ehk nimetagem seda karmiks reaalsuseks, kes teile tegelikult peeglist vastu vaatab. Nonii, kes on siis tegelikult kes ...?

KALJUKITS 23.12- 19.01

Oled vanameelne ja kardad riske. Sa ei tee tegelikult mitte midagi. Oled laisk. Mitte ükski Kaljukits ei ole selles maailmas teinud midagi märkimisväärset. Oled tööandjate hirm: Kaljukitsed ei peaks jääma pikaks ajaks ühele ametikohale, kuna neil on kalduvus juurduda kohale nagu puu.

VEEVALAJA 20.01- 19.02 (MINA!)

Oled leidlik aga samas hoolimatu ja ebapraktiline. Oled armukade ja haiglaselt arenenud omandamistungiga. Valetad palju. Teed samu vigu uuest ja uuesti, seetõttu peavad inimesed sind lihtsalt lolliks.

KALAD 20.02- 20.03

Sul on vilgas ettekujutusvõime ja tihti kujutled et sind jälitavad
salaagendid. Sa ei avalda just suurt muljet oma tuttavatele, küll aga teed neid närviliseks oma laia ülbusega. Sul puudub enesekindlus ja enamasti oled argpüks. Lubad kõigile palju, tulemus on hale. Kaladel on kalduvus piinata väikeloomi.

JÄÄR 21.03- 20.04

Oled juhi tüüp, kuid ei ole teistele eeskujuks. Oled fenomenaalne
töönarkomaan. Oled äkiline ja kärsitu tüüp ega hooli teiste nõuannetest, seega on üsna kindel, et astud ämbrisse ja kaotad sõpru. Kuid su vilgas pealiku ettekujutus ja eneseuhkus keelab seda tunnistamast. Valetada sul ei soovita, sest sinu valel on kõige lühemad jalad. Sa ei ole just eriliselt meeldiv tüüp.

SÕNN 21.04- 20.05

Oled praktiline ja visa. Töötad nagu hull pull. Teistele oled sa igav
tüüp. Sa ei paista millegi erilisega silma. Enamus peab sind
kangekaelseks ja jäärapäiseks. Kuid ära ole endas liiga kindel, asjad on tegelikult teisiti kui nad paistavad. Oled poliitiline fanaatik.

KAKSIKUD 21.05- 21.06

Oled kiire ja taiplik. Meeldid mõlemast soost inimestele, sest oled
biseksuaalne. Oled hea näitleja. Ootad, et saad kõik kiiresti kätte.
Lubad inimestele pudrumägesid ja kisselliojasid. Oled vastupanuvõimetu ega vastuta oma tegude eest. Sul on kaasasündinud süüdimatuse sündroom. Sul on kalduvus verepilastuseks.

VÄHK 22.06- 22.07

Oled sümpaatne ja mõistad kergesti teiste probleeme. Oled endast heal arvamusel. Sind on kerge ära kasutada, sest usud kõike mida näed ja kaaslased naeravad tagaselja sinu üle. Lükkad kõik homsele ja seetõttu kõnnid ringimööda oma vana sissetallatud rada, seetõttu ei tule sinust kunagi midagi asjaliku. Enamus sotsiaalabi nautivatest inimestest on Vähid.

LÕVI 23.07- 22.08

Kujutad ette et oled sündinud juht. Teised arvavad et oled provokaator.Tegelikult oled kiibitseja. Oskad teiste olemise ebamugavaks teha. Oled põhjendamatult edev ja alp ega hooli ausast kriitikast. Sul on kaasasündinud võime ülbitseda, seda ise täielikult nautides. Looduse kuningas on varas.

NEITSI 23.08- 22.09

Oled järjekindel nagu oinas ja vihkad korratust. Sinu pedantsus ajab ümbritsejad marru. Sa korrutad oma sõnu nagu papagoi ja võid oma jutujoruga teised oksendamiseni ära tüüdata. Oled külm ja tundetu. Voodis seksides jääd tihti magama. Neitsid on head takso- ja bussijuhid.

KAALUD 23.09- 22.10

Oled sündinud teoreetik, sul on raske hoida jalgu maas. Sinu hing elab tavaliselt naaber kontinendil. Kui oled mees, peetakse sind tihti ekslikult geiks, kui naine, siis prostituudiks. Oled töö- ja rahaasjades edukas, nii nagu kergemeelsetel ikka veab. Sinu edukus sünnib su enda teadmata.

SKORPION 23.10-22.11

Oled ärielus taiplik ja seetõttu ei usaldata sind liialt palju. Pääsed
tippu, kuna oled häbematu ja kalk. Kõige lähim tüüp rullnokkadele ja pohhuistidele. Enamus Skorpione mõrvatakse.

AMBUR 23.11- 22.12

Oled lootusetu optimist ja innustud kõigest põhjendamatult. Sul on
enesetapjalik kalduvus loota oma õnnele, kuigi oled selles täiesti
andetu.Oled kergemeelne. Suurem osa Ambureid on narkomaanid või alkohoolikuid. Teised peavad sind naeruväärseks!