03 september 2016

"Kes tuleb kassiringile?"

Eelmine nö „kassiring“ läks hirmus pikaks ja ühtekokku sai maha vuratud üle 700 kilomeetri. Jube igav oli sellist maad üksi sõita! Kassid küll lobisesid midagi, aga enamasti kirusid nad ikka oma seksuaalpartnereid taga:

DSC_0101„Isased kassid on vastutustundetud! Nad on vaid ühe asja peal väljas. Näe, tegi tited taha ja laskis varvast. Nüüd pean üksikemana kuidagi ise hakkama saama! Oleks veel, et üks beebi, aga neid on ju kaheksa!“

"No eks sa olid ikka ise ka kergemeelne!"

"Miks nii ütled? Ma ei olnud kergemeelne! Ma olen lihtsameelne ja ei uskunud, et see nii lõppeb!"

"Sa ei teadnud, et seksides tulevad lapsed?"



"Ei teadnud jah! Mind ei olnud "sel" ajal peaaegu isegi kohal mitte. Kadastiku noor ilus karvane kõuts ütles ka, et lapsed tulevad pärast kella kümmet, kui peremees silitab. Sellepärast ma pai ei lasegi enesele teha. Kelle sõbranna sa üldse oled, et niimoodi pärid? Sa pead mind toetama! Ma ju räägin, et olen oma lihtsameelsuse ohver!"

Eks seal oli muidugi ka teistsugust hõõrumist ja omavahelist rivaalitsemist:

„Miisu, sa oled ikka üks paras lits, et minu Kossakaga ringi aeled! Häbi peaks olema, kogu koloonia naerab! Üleüldse te olete kole paar, kõik ütlevad niimoodi! “
DSC_0092
Tõttöelda tüütas see jagelemine ja kurtmine päris ära ning sestap keerasin raadio valjemaks.

„Pane see vaiksemaks! Ma ei kuule enam enese mõtteidki. Ära kihuta! Sealt teeotsast keera paremale juhmard, nii saab kiiremini!“



Jubedalt tüütas ära! Mis on aga ühe korraliku keskealise eesti mehe lemmiktegevus laupäevasel päeval? Loomulikult tahavad kõik eesti mehed kasse transportida ja tahan seda minagi. Sestap lähen ka täna järjekordsele kassiringile – Tallinna varjukas – Loksa – Turba –Haapsalu – Alliklepa – Tallinn. Selline jupp tuleb maha sõita.

Kuna nüüd olen juba üksjagu targem, siis kauplen kedagi enesele seltsiks, et mitte nende kiisu-miisudega hulluks minna. Mõistagi kehtib see kutse vaid naistele, sest ma olen endiselt vanamoodne mees ega oska meeste seksapiili hinnata. Siinjuures minu sügavaimad vabandused ja luban end tulevikus parandada.

Mida ma siis pakun? Mõistagi lasen ma naisukese rooli taha ja istun süütu näo ja malbe naeratusega kõrvalistmel. Mõistagi noogutan mõistvalt iga jututeema puhul kaasa ja piidlen sohvrit sügava kutsikapilguga. Lisaks panen jalga liibuvad põlvpüksid ja luban säärt silitada. See pole aga veel kaugeltki kõik – ma panen selge ka sama liibuva triiksärgi ja jätan ülemised kolm, ei ikka neli, nööpi lahti! Tundus ahvatlev? Kes lööb kampa?

„Lähme sõidame, ainult hoia kinni
mulle meeldib see, mida minule teed
tahan veel, tahan veel, teha ühe ringi
lähme sõidame, kogu päev on veel ees …….“

DSC_0007