16 märts 2016

"Tallinnal sai varjupaiga kasside tapmisest kõrini!"

20160203_070028
Aega võttis, aga ärgem veel kiirusta sündmustest ette, sest abilinnapea sõnul selguvat hanke tulemused paari nädala jooksul. Varjupaikade MTÜ osales igatahes ka ja oleks jummalad siis sedapuhku vähemalt loomade poolt. Nende hangetega on tegelikult aga üldse üks veider lugu, sest võidab see, kes teeb odavaima pakkumise. Väikesed kulud tagab aga see kui elukaid mitte ravida ja nad võimalikult siva kasti lüüa. Vat sulle lops!



Nagu aru sain on vist veel ka selline võimalus olemas, et tuleb üldse uus hange ja osad inimesed on seda meelt, et seal võiks juba ka Eestimaa Loomakaitse Liit osaleda. Mõte pole paha, sest vähemalt mul endal on küll 100 ideed, alustades loodus- ja loomadega käitumise tundidest koolilastele kuni totaalse koostööni teiste organisatsioonidega välja, et hukkamised miinimumi viia. Tegelikult muidugi ma varjukasse tööle ei sobiks, sest jätaksin kõik ellu ja kogu ettevõtmine oleks poole aastaga pankrotis. Sestap on targem kui jätkan tühipalja targutajana.


See, et me oleme täna selles seisus, ei tulnud ju aga sugugi ootamatusena ning seda ennustasin juba ammuilma ette.

Sai ka proua Hitlerile üks tiitel antud lootuses, et ehk tõmbab vähe tagasi, aga võta näpust – kodumaine Buchenwaldi töötas täistuuridel edasi ja korjuste hunnikud muudkui kasvasid.

Muide, kas mäletate kellegi anonüümse „Ingrid Tamme“ meediale, varjukatele, loomaseltsidele jne saadetud kirjakest, milles väideti, et minu eestvedamisel kandib liit rahva raha kõrvale? Muidugi mäletate, sest veel hiljaaegu päriti minu käest selle kohta. Ja vat sellesamasele kirjale, millest suleneegrid oma arust „hiigelsuure skandaali“ välja imesid, järgnes elukatega tegelevatele organisatsioonidele veel teinegi kiri, mille sõnum oli ühene:

Saatja: Ingrid Tamm <ingrid.tamm@mail.com>
Kuupäev: 19. märts 2015 15:36
Teema: Valner rules, but you are next, guys smile emoticon
Saaja: varjupaik.ee
Istuge vaikselt nagu hiired aga kassi eest nigunii pääsu ei ole.

Keelekasutus, adressaatide valik ja ähvardussõnumi sisu, milles kästakse istuda vaikselt nagu hiired, sest pärast minu materdamist võetakse nemad ette, viitab vähemalt mulle küll ühele isikule. Võib-olla on see minu paranoia, aga just nii see inimene on käitunud, hakates kõiki enda kritiseerijaid kui „laimajaid“ kohtusse kaebama. Andku aga takka ja ega see Mustamäe kõrgust, eelkõige just kassikorjuste hulka, vähemaks ei tee! Olgu sellega nagu on, aga nüüd pöidlad pihku, et uus varjukas võidaks ning et see kassitapp siin linnas ka ükskord juba otsa saaks.

Seitsmeste uudiste lugu saate näha siit: http://uudised.tv3.ee/eesti/uudis/2016/03/16/linnal-sai-moot-tais-varjupaiga-ulbusest-kasside-massihukkamise-asemel-tuleks-loomi-aidata/