24 detsember 2015

"Tähelepanu! Pedofiil otsis Nõmmel ohvreid!"

Tähelepanu eelkõige siis Nõmme rahvas, sest salakavalat lapsi võrgutavat pedofiili nägin viimati isiklikult just ühes teie kandi kaubanduskeskuses karistatamatult tegutsemas. Tuleb tunnistada, et häbiväärset lastepilastuskatset nägid pealt ka paljud teised kodanikud, aga nagu meil juba tavaks, siis pidas enamus neist targemaks mitte sekkuda.

Mis siis juhtus? Ja nimelt olin eile siis X-kaubanduskeskuses toiduaineid soetamas kui ühtäkki märkasin punasesse riietatud vanamehepässi, kes lapsi oma sülle istuma kutsus. Ho-ho-hoo, aga sellega asi ei piirdunud! Ta silitas ka ilmsüüta olevuste päid ning pani oma räpase kämbla lapsukeste jala peale! Vaimupimedusega löödud lapsevanemad lasid sellel kõigel rahumeeli juhtuda.



Lisaks võib punasesse kuube riietatud pätti kahtlustada ka varguste planeerimises, sest üsna mitmelt pahaaimamatult lapselt päris ta ka nende elukoha kohta. See polnud mõistagi ainuke küsimus. Veel tahtis valehabeme taha peitunud kaabakas teada laste nime ja kus lasteaias või koolis nad käivad. Eriline politseiuurija tuli nüüd välja, aga pealtvaatajaid see ei häirinud!

Ja siis nagu välk selgest taevast tuli viimane psühholoogiline rünnak:

„Kas sa oled ka hea laps olnud ja mis sa kingiks tahad saada“?

Iga lastekaitsetöötaja teab, et pedofiilid just seda taktikat kasutavadki. Esmalt üritatakse ohvrile tekitada süütunnet ja siis tahetakse teda kinkidega ära osta. Kogu selle õudu tekitava spektaakli lõpus lasi sadist vaestel lastel ka enesele laulda ja luuletusi lugeda! Olin nähtust täiesti šokeeritud ja tõttöelda tänini olen endast täiesti väljas. Sestap võtsin julguse kokku ja otsustasin avalikkust informeerida ning loodetavasti äratab see üleskutse turvalises ükskõiksuses laisklevad lapsevanemad ning nad asuvad tegutsema.

"Ärge laske oma lapsi võõrastega onudega rääkima! Veel vähem tohib neid lubada istuda igasugu kommionude sülle ja neilt kingitusi vastu võtta!"

Võite ka ise tegutseda ja esimese asjana sikutage seda kolli habemest. Reeglina on see maskeering ja tuleb kergelt ära. Kangelast mängida ja oma eludega riskida muidugist ei tasu ning siis oleks targem juba politseile lastepilastaja täpne asukoht teatada. Olgu veel lisatud, et lapsi himustav pahalane haiseb pea alati alkoholi järele ning kuriteguderegistrist on teada, et teinekord ahistab ka laste emmesid, keda oma sülle krabab ja seejärel käperdada üritab. Täisealiste meeste ahistamist pole senini Jõuluvana nime taha peituva perverdi poolt täheldatud.