13 oktoober 2015

"Tutvumiskuulkutused"

Eestlased olevat kalgid, külmad ja osavõtmatud. Vale puha ja lugege selle tõestuseks kasvõi tutvumiskuulutusi ning siis näete ka ise oma ihusilmaga, et absoluutne enamus meist on abivalmid, töökad, kohusetundlikud, hoolivad, armastusväärsed, lahked jne jne.

Lugesin ka mine siis neid kuulutusi ning veendusin veelkord, et elan lausa maapealses taevas, inglid puhta ümberringi lendlemas. Hing täitus rahuolu ja turvatundega. Südamel hakkas ka kohe kuidagi soe kui ühtäkki hakkas silma kuulutus, milles keegi naisterahvas ilma igasuguse valehäbita kirjutas enda kohta, et on bitch-lits-witch kuubis, kes ei hoolivat kellestki ega millestki. Lisaks panevat ta ka tina nagu parm, tossavat nagu korsten ja mehi olevat tal olnud niipalju, et enne minevat Issanda päike looja kui nende loetlemisega lõpule jõuaks. Nagu sellest veel ei piisaks, siis väitis ta et on hariduseta vana kortsus paks lehm, kes söögilauas matsutab ja peeretab. Loomad ja lapsed ei meeldivat talle ka!

Asi tundus kahtlane, aga mind juba ei peta ning otsustasin kontrollida. Saingi temakesega siis kokku ning mida ma nägin? Kohtingule tuli igati sale ja kombekas daame. Võõrmaised keeled puhta suus ja viisakas oli ta ka. Kodu oli puhas, vaaritas maitsva õhtusöögi ja ei matsutanud ta söögilauas ühti! Ohh seda tähelepanuvajadust ja meeleheidet, aga nagu juba mainitud, siis mind juba ei peta - inglite keskel elades pole lootustki leida mõnda langenud hinge!