07 september 2015

"Liidu koduleht on maas"

Eile õhtul helistas mulle pr.Tiitus Tapalt, kes päris murelikult, et kas Loomakaitse Liit on uksed kinni pannud? Koduleht olevat nimelt maas ja sellest siis ka taoline järeldus. Pole need uksed veel kinni ühti, aga koduleht on tõesti oma kuu aega juba maas ja ka meiliaadressid momendil ei tööta. Ja põhjus nimelt selles, et algselt registreeris eelmise juhatuse liige Rein Kikerpill kogu krempli oma nimele. Kui ta juhatusest lahkus, siis vormistas küll asjad ümber ja liit tasus ka arve kuid ilmselt läks miskit nihu, sest ühel heal päeval kodulehte enam polnud. Rein oli ka oma numbrit vahetanud ja sestap ei saanud temaga ühendust ning nii see asi veninud on.



Õnneks võttis Rein nüüd ise ühendust ja loodetavasti saab asjad päeva paariga taas korda. Kikerpilliga võttis ühendust ka Õhtulehe „staarajakirjanik“ ANDRES TOHVER. Jätke see nimi meelde, sest see on just see tüüp, kes suur sõbrana külje alla poeb ja siis igasugusele ajakirjanduslikule eetikale sülitades salaja eravestlusi salvestab ning neid hiljem ka avaldab. Ja vat seesamune Tohver päris siis Reinult, et kas suur tüli on majas ja kuidas REINU ERAELU LÄHEB!!! Ja kas Liit lõpetab tegevuse pärast riigipoolse rahastuse lõppu. Rein vastas viisakalt, et pole enam aastaid liidu tegemistega kursis ning ei oska vastata.

Siis selgitas ta "loomasõbralikule" ajakirjanikule ka kodulehe kadumisega seotud asjaolusid ning ütles, et küllap Zone, (see kelle juures leht on registreeritud) asjad ruttu korda ajab ning mingeid intriige siit otsida ei tasu. Selle peale tuli jälle rida väga "professionaalseid küsimusi", nagu mis asi on Zone, palju seal töötajaid on, kuidas nad raha teenivad jne. Tüüp on ikka peast põrunud küll kui ikka selliseid asju pärib. Kuradi napakas ma ütlen teile ja ilmselt on ta Õhtulehe karbikese kõige nürim pliiats!

Lisaks huvitas Tohvrit muuhulgas väga ikka see mida Kikerpill Valnerist arvab! Nii et nagu isegi aru saate, siis uusi huvitavaid artikleid "Naisepeksja Valner elab kuudis ja sööb koerakrõbuskeid" on tulemas. Tundub, et vennikesel on sugueluga ilmselt suuri probleeme ja viimati sai ta keppi oma 10 aastat tagasi. Nii et suure südamega naised saavad nüüd talle lahkelt halastusseksi pakkuda ja ehk muudab see ka tema üllitisi veidi lahkemaks ning objektiivsemaks. See on aga selge, et nii Liit kui Varjupaikade MTÜ selle tondi küsimustele rohkem ei vasta. Pole midagi teha kui vennike matsu ei jaga ja soovib kogu hingest vaid nii loomadele kui nendega tegelevatele inimestele taha keerata.