26 august 2015

"Tulevi teine tulemine"

Kui mõned päevad tagasi siin naistest ja rahustitest kirjutasin, siis vihjasin ühe „kollase staarikese“ sõltuvusele ja pidasingi silmas just Triinut. Teine katse ohvrit teeseldes mammonat kokku kraapida läks seega luhta. Tänu temasugustele ei julgegi aga enam kellegagi ühte heita kui kasvõi paar pokaali veini temakesel hinge all on. Äkki ütleb, et uimastati ja vägistati!

Advokaat Viktor Turkin kirjutas selle loo kohta nii: "Triin Tulev tembutab jälle... Kahjuks või pigem õnneks kipub seesuguste afääridega, millega kuulsust ning (esmajoones) majanduslikku kasu soovitakse, minema sageli nii, et kui esimene neist õnnestub või peaaegu õnnestub (pean silmas siin Rasmus Vesiloo juhtumit, mis veel lõpliku lahendita) kaotakse edasiselt igasugune reaalsustaju ning planeerimisvõime ning üritatakse varasema õnnestumise eufoorias ning lahmivalt algatada üha uusi ja uusi skeeme, mis paratamatult sellisel kujul enam ei toimi ning peategelase enda varem või hiljem mudasse tambivad.“



TLK nüüd majanduslikku kasu küll taga ei ajanud, aga tal on peal mingi haiglane „hävitamiste maania“. Küll tahab keegi teda hävitada, küll lubab ta kellegi ise ära hävitada ning ikka ja jälle ähvardas ta Ekspressi ja Päevalehega. Tulevi „taastulemine“ ohvrina rahva ette on vast selleks korraks läbi ja mingu parem võõrutusele. Tema peksuasja hakkab menetlema Riigikohus ja eks siis loodetavasti selgub, kas ohver oli ikka Triinu või hoopistükkis Rasmus. Minu keissi Riigikohus ette ei võtnud, aga eks nendest juristidelegi üllatust pakkuvatest detailidest kirjutan siinsele rahvale juba sügisel. Triinu tegi oma järgmise käigu ära. TLK pole veel jääknähtudega ja Xanaxi laksu all uusi avariisid teinud. Loodetavasti pole ta vihahoos taas ka last jalaga löönud, aga elame-näeme. Üldse ei imestaks kui ühel heal päeval ka taolised uudised ilmuksid. Ai pagan, nüüd panin küll puusse, sest ta ju ka ajakirjanik ning kõikjal toimetustes sõbrad ees. Nii et ei ilmu siin midagi!

Nüüd aga tänase päeva tarkusetera: „Tõde on nagu päike. Talle võivad pilved ette tulla, tema eest võib varjuda, aga lõpuks paistab ta siiski ikkagi kõigi peale!“. Loodetavasti kehtib see ka minu naisepeksusaaga puhul ja saan kunagi valedetektori all suu puhtaks rääkida.