18 juuni 2015

"Hr. Peaministri pagulaste teemaline intervjuu"

Sellistel plakatitel pole Eestis kohta ja pagulaste võrdlemine laiskade miljonite spermatosoididega , kellest vaid üks töötab, on lubamatu, ütles hr.Peaminister. Pagulasteema kütab jätkuvalt kirgi ja esmakordselt selgitab valitsusjuht põhjalikumalt antud teemavaldkonda. Peaminister lubas, et initsiaalide H.V taha pugevad nn endistel teletähtedel ja teistel ilkujatel pannakse varsti suud lukku ja selle kinnituseks lisas ta, et sideohvitser kapten H.V koorib näiteks juba lõpuni kartuleid kuna julges pagulasi solvata.

Härra Lips, kuidas end tunnete pärast umbusaldusavaldust?



Valitsus ei saa lähtuda lühiajalisest populaarsusest ja nii ei mõtle minagi partei reitingule, vaid pärandile, mille maha jätan. Minu juhtimisel tehakse praegu Eesti riigile ja rahvale vajalikke ning kasulikke otsuseid. Kuigi hetkel löövad mõned otsused õige väheke inimeste õiglustunde pihta, siis pikemas perspektiivis toovad nad kasu ja ainult kasu, aga ürita sa seletada - inimesed lihtsalt ei mõista veel seda. Aga olen sedapuhku erandkorras otsekohene ja räägin suu puhtaks. Loomulikult inimesed ei mõista valitsuse otsuseid, aga mida sellelt kanakarjalt ikka oodata? Ma ei taha kedagi solvata, aga kasvõi teleauditoorium näitab ilmekalt meie rahva vaimset mandumist. Mõelge ise milliseid saateid vaadatakse. „Lepikureporteri“ reiting oli laes ja see näitab ilmekalt, et keskmise eestlase IQ on vaid veidi kõrgemal kui toatemperatuur. Isiklikult minu tutvusringkonnas pole kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks vaadanud selle endise miilitsa soperdisi! Või võtame kas või uudised, mis peaksid edastama adekvaatsest informatsiooni päevasündmustest. Mida kõige rohkem vaadatakse? Tule taevas appi, mingit labast magasiini! Ja-jaa, tõmbame aga lõõtsa pingule, katame laua ning näitame rahvusliku muusika saatel mingeid üllitisi, millest isegi teleskoobiga otsides uudistealget ei leia! Loomulikult ei saagi lähitulevikus oodata valitsuse raskele tööle positiivset hinnangut, kui uudiseid edastavad sellised „Leelo-leelo, pistame pea aknast välja ja hakkame kisendama“, produtsendid. Siin ei ole midagi leelotada vaid Eesti on murranguliste muutuste teel ja iga endast lugupidav toimetaja peaks andma kõik ja rohkemgi veel, et neid sündmusi objektiivselt ning kallutamata kajastada.

Härra Pintsak, mida neile öelda, kes on mures immigrantide sisse toomise vastu?

Siin on jällegi tegemist paljuski kuulujuttudega ja tuuakse naeruväärseid näiteid Saksamaalt ja Prantsusmaalt. Põhjamaa kohta, kuhu muide ka meie hakkame varsti kuuluma, tuuakse aga täiesti moonutatud ja julgen öelda, et valesid väiteid! Pikas perspektiivis võidavad kindlasti aga kõik. Te ei kujuta ette kui suurt kahju teeb inimese tervisele päevitamine ja milliseid summasid nõuab sellise tulutu tegevuse ravi. Otsene kasu on aga juba 100 aasta pärast palja silmaga näha, sest enam ei roni keegi Pirita randa päevitama kuna on juba iseenesest palju-palju jumekamad ning teevad niisama peesitamise asemel hoopis tööd. Haigekassa eelarvest ülejääva summa saaks aga suunata mošeede ehitusse või mõnda teise vajalikku ettevõtmisesse. Lisaks Eesti rahvaarv väheneb pidevalt ja juba paarikümne aasta pärast napib töökäsi, kes meile pensioni välja teeniks. Nii et kui vaadata suurt pilti, siis haritud inimesed jagavad matsu ja igasugused küsimused on liigsed. Vanasõnagi ütleb ju, et tark saab aru ja lollile polegi mõtet seletadagi, sest ta ei jaga nii-ehk-nii ööd ega mütsi!

Härra Põlvik, räägitakse, et sõjapõgenikud suhtuvad eelkõige naistesse veidi erikummaliselt. Mida Teie sellest arvate?

Palju räägitakse, et eestimaalased on mornid. Ka see muutub, sest põhipõhjused pole mitte vähene sissetulek ja vilets kliima vaid rahuldust mittepakkuv voodielu. Naised väidavad, et Maarjamaa mehed on äpud ja nende võimekus rahuldust pakkuda on rohkem kui küsitav. Olen täiesti nõus ja see asi saab vast juba esimesena parandatud, sest sõjapõgenike potents on hoopis midagi muud kui kohalikel talupoegadel. Juba lähitulevikus ei tule Eesti naistel oodata vahekorda nagu hingeõnnistust vaid seda saab piltlikult öeldes lausa igal tänavanurgal. Eks ta esialgu võib tunduda muidugi võõras, sest vägistamisel on teatav kõrvalmekk juures, aga iseenesest on tegemist ju täiesti loomuliku bioloogilise protseduuriga ning seda saab muuta ka täiesti nauditavaks kui naised ise ei oleks nii kammitsetud ja vanades tavades kinni. Euroopa struktuurifondidest on eraldatud Eestile käesolevaks aastaks 1,4 miljonit eurot vastavate kursuste läbiviimiseks ja usun, et „Naudingu saamise õpetus vägistamise ajal“ ja üleriiklikud kampaaniad "Vägistaja - sõber ja vahva üllataja" ning „Vägistaja – eelkõige inimene, sõber ja lustlik vigurvänt!", on igati vajalikud ja progressiivsed.

Tegelikult ongi ju tänane olukord täiesti absurdne, vabandan väljenduse pärast, aga 35-40 aastased „kuival istuvad“ memmed lasevad end lausa läbi klohmida või maha lüüa, aga ei anna! No kuulge, läheneme asjale kasvõi lingvistiliselt ja mida neil naistel ikka nii väga anda on. Kui keegi üleüldse midagi annab, siis on see ikka mees! Teiseks, kümned kui mitte sajad naiste seas läbi viidud uuringud näitavad selgelt, et oma seksuaalfantaasiates soovib suur enamus vägivaldset seksi. Paljud unistavad suguaktist koos paljude meestega, sealjuures just erinevatelt mandritelt pärit meestega. Nüüd tuuakse see koju kätte, aga kohe jälle on hädakisa taevani!

Või võtame mehed. Kui paljud teist on tänaval mõelnud, et vat selle naisega tahaks küll magada? Absoluutne enamus ja palun, valitsus loob teile selle võimaluse. Lisaks võite tulevikus ka kasvõi 10 naist võtta ja igasugune kiriku poolt peale surutud mehe-naise püha liit ja muu taoline pläma lendab ajaloo prügikasti. Ka naised saavad kohtu poole pöörduda kui mees oma abielukohust ei täida ja uskuge mind, kepihoopide hirmus hakkab teie seni üsna tuim meheraasuke otsekui võluväel voodis väga kirglikult ja pühendunult asjatama. See on fakt ja üleilmne kogemus kinnitab seda! Ma paluks küll inimestel mõistusele tulla, sest siin on ikka kõvasti rohkem plusse kui miinuseid ja iibest ma ei hakka antud juhul üldse rääkimagi! Räägiksin veidi ka kuritegevuse kasvust. Progressi ja inimsusevastased tegelased üritavad rahvast hirmutada plahvatusliku kuritegevuse kasvuga. Soovitaksin tegelikult vaadata tõele näkku ja ka siin pole iseeenesest midagi halba. Loomulikult kuritegevus veidikene tõuseb ja see on ka loomulik, sest paljukannatanud inimesed on kokku puutunud sõja koledustega ega suuda kohe meie reegleid omaks võtta. Samas see annaks tööd politseile, päästjatele, meedikutele, tõlkidele, õpetajatele ja paljudele teistele. Uue kaadri komplekteerimine käib juba täie hooga ja saladuskatte all võin öelda, et ka esimese 26 uhiuue vangla eskiisprojektid on valitsus juba heaks kiitnud. Tööpuudus väheneb, aga ikka leiatakse mingeid tühiseid põhjuseid, et viriseda.

Härra Kummik. Kui tahame kuuluda Põhjamaade sekka, siis kas Eesti ei peaks äkki otsustama ka ristilipu kasuks?

Lipp läheb muutmisele küll ja hea et see jutuks tuli. Praegune Eesti trikoloor on ilmselgelt rassistlik ja tulevikus hakkab keskmine triip ehk must hõlmama 80% lipu pindalast. Traditsiooniline sini ja valge osa siiski esialgu jäävad ning saavad vastavalt 10% lipu pinnast. Selle kompromissiga peaks vast nõus olema ka tänu protestihäältele „mäe otsa“ kogemata sattunud natsionaal-rassistliku erakonna jüngrid. Kui sümboolikast veel rääkida, siis ka hümni sõnades tuleb väike muutus ja nimelt „Mu Isamaa, mu õnn ja rõõm“ muutub „Mu Idamaa, mu õnn ja rõõmuks“. Uue Põhjamaa musternäide ei tohi olla kinni mineviku igandites, seda enam, et suur osa rahvast purjus üliõpilaste lällamisest tulnud hümni ja seda lipukest üksjagu isegi häbenevad. Ka meie rahvuseepos läheb muutmisele, sest pidevalt purjus olev, Murueide tütreid vägistav ja Soomest laudu varastav, ma julgeksin öelda, et kriminaalkurjategija, võib olla eeskujuks ideedepuuduses vaevlevatele IRL-i poliitikutele, aga kindlasti mitte kogu rahvale!

"Aga ükskord algab aega, kus kõik autod kahel otsal löövad lõkendama. Lausa tuleleeki lõikab, käte kalju kammitsasta. Küll siis Muhhamed jõuab koju oma lastel õnne tooma, Eesti põlve uueks looma", hoopis teine tera ja uuendatud tekstist kostub kohe elujõudu! Eks ole?

Muudatusi tuleb aga veelgi ja teatavasti on Eesti Vabariik ühe üleilmse uuringu kohaselt maailma „kõige mitteusklikum riik“! Seda peab muutma ja küllap ajalugu näitab minu valikute õigsust, sest ristil turniva kehakultuurlase aeg on ümber. Tema kummardajaid jääb maailmas iga päevaga aina vähemaks ning lääne kultuuri- ja usuruumis laiutav kombelõtvus ja ateistlik suhtumine on ületanud igasuguse taluvuse piirid. Kui juba Vatikan vaagib mošee rajamist oma territooriumile, siis siin on ka meie suur kohustus maailmale eeskujuks olla!

Lugupeetud Maika ja nüüd viimane küsimus. Irvhambad kutsuvad Teid laps-peaministriks, kes on suurte poiste nagu R.R, S.K, A.A jt hüpiknukk. Kas see ka solvab kuidagi?

Mida per…..t! Ohh, ei solva absoluutselt ja suurmeeste elu on paraku juba selline kuid ega kõigi meele järgi saa ju olla. Samas, lugupeetud laps-ajakirjanik, lubage sedapuhku juba Teile küsimus esitada: “Kas Teie töö juures tehakse taas kokkuhoiupoliitikat, et võetakse suveks tööle selliseid praktikante, kes isegi peaministri nime ei suuda meelde jätta?!“ Kurat närvi ajate ja sellistega ehita siis Uut Põhjamaad!